Atentie, radar!!!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri ies din nou in strada. Si nu oricum ci cu toate aparatele radar din dotare. In acest weekend vor avea loc actiuni preventive pe toate liniile.

Atentie soferi! Nu incalcati regulile de circulatie daca vreti sa va mai pastrati permisul de conducere. In acest weekend politistii rutieri au actiuni pe toate liniile.

Oamenii legii vor actiona atat in mediul urban cat si in cel rural. Vizati sunt soferii care calca prea tare pedala de acceleratie, cei care consuma bauturi alcoolice iar mai apoi urca la volan dar si cei care efectueaza depasiri neregulamentare sau nu acorda prioritate pietonilor. Nici cei din urma nu scapa mai usor. Vor fi sanctionati toti sibienii care traverseaza neregulamentar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cello Quartet la Sibiu

Spectacol extraordinar la Sala Thalia. Luni va avea loc recitalul cameral sustinut de ansamblul austriac Cello Quartet. Cei patru violoncelisti si-au propus sa ridice sala in picioare si sa smulga ropote de aplauze de la publicul sibian. Unicitatea spectacolului este data de prezenta celor 4 violoncele si implicit de programul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro