Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat vineri startul unor noi razii rutiere. conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte regulile de circulatie daca vor sa scape de amenzi si sa isi pastreze in continuare permisul de conducere.

Politistii rutieri de la Sibiu au ajuns la trista concluzie ca cea mai buna metoda de preventie in judetul nostru ramane amplasarea masinilor radar in trafic. Asa ca pe langa actiunile ce fac parte din calendarul european in acest weekend se vor desfasura noi razii rutiere. Oamenii legii spun ca vizati sunt toti cei care incalca normele de circulatie.

Pentru trafic in siguranta politistii le recomanda soferilor sa isi adapteze in permanenta viteza la conditiile de trafic, sa nu plece la drum lung daca sa simt obositi, sa parcurga distantele mai mari pe cat posibil pe timp de zi si sa fie atenti la trecerile pentru pietoni sau la cele la nivel cu calea ferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Stiu si aplic" o noua editie a concursului de educatie pentru munca

Elevii din scolile sibiene sunt invatati de la varste fragede cum sa se protejeze la viitoarele locuri de munca. Pentru ei cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca organizeaza anual concursul „Stiu si aplic”. Anul acesta, la etapa judeteana au fost inscrise 6 scolare. Saptamana aceasta la Liceul Henri Coanda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro