Atentie, radar!!!

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies in strada. Vizati sunt cei care nu acorda prioritate pietonilor, vitezomanii si prietenii licorilor bahice.

Politistii rutieri scot din nou radarele in strada. Oamenii legii au in acest weekend actiuni pe 3 linii in scopul combaterii accidentelor rutiere.

Politistii de la Serviciul Rutier vor pandi in oras trecerile pentru pietoni si spun ca ii vor sanctiona pe toti cei care nu acorda prioritate de trecere pietonilor. Pe cele mai importante artere din judet vizati vor fi vitezomanii. Pe timp de noapte se va actiona si cu aparatele de verificare alcoolscopica. Soferilor li se recomanda atentie si prudenta in trafic. Dat fiind faptul ca se anunta ninsori in perioada urmatoare oamenii legii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna iar in portbagaj un saculet cu nisip si o lopata pentru zapada. Cei care pleaca la drum lung sunt sfatuiti sa aiba in plus si un termos cu ceai cald respectiv o patura pentru eventualele situatii in care precipitatiile blocheaza drumurile.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS