Atentie, radar!!!

Hila Ovidiu

Ample razii rutiere in acest sfarsit de saptamana pe totate drumurile judetului. Politistii ii vizeaza in special pe cei care sunt prieteni cu alcoolul sau viteza excesiva.

In timpul actiunilor rutiere de saptamana trecuta politistii au aplicat peste 800 de sanctiuni si au lasat fara permis de conducere zeci de soferi. Oamenii legii sunt hotarati sa continue acest gen de razii rutiere in incercarea de a-i face pe participantii la trafic sa constientizeze riscurile la care se supun atunci cand se angajeaza in manevre periculoase. Cei care vor sa mai aiba dreptul de a urca la volan si in ziua urmatoare trebuie sa circule cu viteza regulamentara, sa nu consume alcool inainte de a urca la volan, sa acorde prioritate pietonilor si sa nu faca depasiri neregulamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tarom isi cumpara avioane noi si vine cu o superoferta: Bilete dus-intors in Europa cu 92 de euro

Compania nationala de transport aerian Tarom scoate la vanzare bilete dus-intors, la preturi incepand de la 92 euro, cu ocazia introducerii in flota a celor doua aeronave noi Boeing B737-800NG. La inceputul lunii mai, Ministerul Transporturilor a anuntat ca Tarom a semnat contractul de achizitie in leasing a doua aeronave […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro