Atentie! Politia e in strada!

Hila Ovidiu

Sfarsit de saptamana plin de actiuni. La nivelul Judetului Sibiu, politistii de la Serviciul Rutier  vor actiona pe toate drumurile nationale. Vor fi vizati soferii care nu respecta regulile de circulatie. Oamenii legii se vor afla cu preponderenta in zonele turistice pentru fluidizarea traficului.

Politistii se vor afla in trafic pe Drumurile Nationale, 1, 7 si 14. Drumurile Judetene vor fi si ele supraveheate indeaproape de politistii de la sectiile Rurale. Chiar daca actiuniile au fost organizate pentru depasirea pe linie continua sau  depasirea vitezei maxime legale, nu vor scapa nesanctionati nici soferii care nu poarta centura de siguranta sau vorbesc la telefonul mobil in timp ce se afla la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep probele scrise la BAC

Incepe greul examenului de BAC. Daca pana acum absolventii de liceu au sustinut doar probe teoretice la care au primit calificative, din 2 iulie acestia vor sustine probele scrise. Prima dintre ele este cea de limba si literatura romana. Daca probele pe care le-au sustinut pana acum au fost floare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro