Atentie!!! Masina pe platforma!!!

Hila Ovidiu

1,5 milioane de lei. Atat s-a strans i visteria municipala de la inceputul anului de pe urma celor care parcheaza neregulamentar. Serviciul Piete are la ora actuala si mai mult spor dupa ce de la jumatatea lunii a mai fost achizitionat inca un utilaj de ridicari. In luna septembrie au ajuns pe platforma mai bine de 350 de masini.

Va parcati masina unde nu trebuie? Va costa!!! Serviciul Piete din subordinea Primariei are la ora actuala 2 utilaje de ridicari auto. Iar acestea sut pregatite sa vaneze orice autoturism lasat singur, neregulamentar in strada. Peste 5 mii de masini au fost ridicate numai din aprilie 2011 si pana in prezent. De cand a sosit si cel de-al doiela utilaj, mult mai modern decat primul, au fost ridicate 352 de autoturisme parcate in spatii interzise, pe locurile de handicapati sau de taxi, pe trotuare sau in alte zone decat cele special amenajate pentru stationare. Din aprilie si pana acum municipalitatea sibiana si-a scos de cateva ori investitia facuta in cele doua utilaje. Si asta pentru ca in bugetul municipal numai din acest serviciu au intrat 2,6 milioane de lei. Daca in primul an de functionare au fost urcate pe platforma doar 700 de autoturisme in momentul de fata aceasta cifra poate fi atinsa cu putina stradanie intr-o singura luna. Cu toate acestea reprezentantii municipalitatii tin sa mentioneze ca cele doua utilaje nu au fost puse in folosinta pentru a strange bani la buget ci pentru a educa participantii la trafic sa isi lase masinile doar in spatiile special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale drastice

Amenzi mare pentru cei care nu respecta legislatia in domeniul procesarii alimentrelor. Inspectorii DSV au controlat in ultima perioada mai multe societati care puneau in pericol sanatataea oamenilor. In aceasta luna, inspectorii DSV au efectuat controale la unitati din domeniul carnii 3 abatoare, 4 fabrici de procesare si 24 carmangerii  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro