Atentie la locuinte

Hila Ovidiu

Asigurati-va bine locuintele atunci cand lipsiti de acasa pentru o perioada mai lunga de timp! Este indemnul pe care il adreseaza sibienilor politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenirii a Criminalitatii Sibiu, dupa ce s-au confruntat cu mai multe cazuri de furt.

In plin sezon estival, fiecare dintre noi spera sa mearga in concediu. Insa, atunci cand facem toate pregatirile pentru plecare, trebuie neaparat sa ne gandim si la ceea ce lasam in urma, adica la locuinta familiei. In lipsa noastra, aceasta poate fi usor pradata de hoti, mai ales daca nu avem un sistem de alarma si incuietori solide. Tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute, politistii din cadrul Compartimentului Analiza si Prevenire a Criminalitatii au cateva sfaturi utile pentru vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politisti sibieni pe litoral

In fiecare an, Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu detaseaza pe litoral agenti si ofiteri de politie, pentru a-i sprijini pe colegii din orasele asaltate de turisti. De aceasta data IPJ Sibiu a trimis 9 politisti pe litoralul romanesc. Acestia provin din structurile de ordine publica, politie rutiera si criminalistica. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro