Atentie la hotii specializati pe furt din locuinta!!!

Hila Ovidiu

Hotii specializati pe furturi din locuinta devin din ce in ce mai ingeniosi si mai greu de prins. Oamenii legii ii sfatuiesc pe toti posesorii de imobile sa isi monteze camere de supraveghere iar acolo unde este posibil chiar sa instaleze un sistem de alarma.

Hotii specializati pe inselaciuni si furturi din locuinte si-au diversificat foarte mult metodele de actiune asa ca devin din ce in ce mai greu de depistat. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi dintre ei nu comit furturile in judetele in care locuiesc ci in alte zone ale tarii. Pentru a preveni furturile din imobile politistii spun ca oamenii ar trebui sa isi monteze camere de supraveghere si chiar sisteme de alarma. Pentru siguranta dumenavoastra nu dati bani necunoscutilor care se prezinta la usa dumneavoastra invocand varii motive, de la faptul ca sunt saraci si au nevoie de ajutor, la faptul ca reprezinta o firma de deratizare si chiar merg pana la a spune ca o ruda de-a dumneavoastra a facut accident de masina si are nevoie urgenta de bani. Pentru a proteja bunurile din locuinta nu lasati cheia de la usa de intrare sub pres sau in ghiveciul cu flori de pe scara, nu puneti pe site-urile de socializare poze din concediu decat dupa ce v-ati intors de acolo iar pentru a-i “fenta” pe raufacatori montati sisteme menite sa va ofere posibilitatea sa aprindeti lumina in diferite camere ale locuintei de la distanta, fara ca dumneavoastra sa fiti de fapt in incaperea respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua sansa pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca

Cei care au ratat saptamana aceasta bursa locurilor de munca nu trebuie sa se ingrijoreze. Angajatorii sibieni continua sa recruteze forta de munca. Zilele acestea sunt oferite spre ocupare peste 2 mii de posturi vacante. Sibienii aflati in cautarea unui loc  de munca dar care au ratat bursa de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro