Atentie la hoti

Hila Ovidiu

Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul profitabil pentrui hotii din autoturisme. Doi sibieni si-au gasit autoturismele sparte, iar din interior lipseau mai multe bunuri personale lasate la vedere. Politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in parcari special amenajate, pentru a evita furturile de combustibil.

Neatentia si ignoranta i-au costat scump pe doi sibieni. Acestia si-au gasit autoturismele sparte, iar din interior le lipseau bunuri personale. Vina insa, le apartine in unanimitate. Pagubitii i-au ademenit practic pe infractori, lasand bunurile la vedere, pe bancheta. Politistii sibieni ii sfatuiesc inca o data pe soferi sa fie atenti, sa isi incuie autoturismele si sa nu lase bunuri la vedere, in masina. De asemenea, nu uitati geamul, portbagajul sau portiera deschisa cand parasiti autoturismul. Nu lasati niciodata motorul pornit si autoturismul nesupravegheat si deschis cand il parasiti, chiar si pentru cateva minute. De asemenea si conducatorii de autotrenuri trebuie sa fie foarte atenti. Politisti le recomanda sa parcheze in locuri special amenajate si/sau supravegheate, in vederea prevenirii furturilor de combustibil din rezervorul acestora, sa nu parcheze la intamplare si sa caute un loc bine iluminat, supravegheat  si  suficient frecventat. Toti soferii sunt sfatuiti sa-si monteze un sistem de alarma antifurt sau un sistem de pozitionare globala (GPS) si sa nu lase in masina actul de inmatriculare al autoturismului si sa nu imprumute masina persoanelor in care nu au deplina incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente si infractiuni la regimul rutier in weekend

Politistii rutieri sibieni au avut parte de un sfarsit de saptamana cat se  poate de aglomerat. Pe langa cele doua accidente rutiere mortale produse pe raza municipiului Sibiu, oamenii legii au constata si 19 infractiuni la regimul circulatiei si au acordat aproape 800 de sanctiuni contraventionale. Weekend negru pe drumurile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro