Atentie la furturile din genti si buzunare!

Hila Ovidiu

Paza buna trece primejdia rea! Proverbul este un indemn pe care politistii de proximitate il fac catre sibieni si turisti. Hotii specializati pe furturi din genti si buzunare sunt mai activi ca niciodata!

Politistii spun ca odata cu venirea verii hotii specializati pe furturi din buzunare apar ca ciupercile dupa ploaie. Si nu e de mirare. Hainele de vara sunt mai subtiri si cu mai putine buzunare asa ca munca infractorilor este cu mult usurata. Asta ca sa nu mai vorbim si despre numarul mare de turisti care ajung in orasul nostru si care, si daca sunt furati, nu merg sa depuna plangere. Politistii au constatat ca multe dintre furturi se produc in mijloacele de transport in comun. Asa ca daca vreti sa ajungeti in siguranta acasa este bine sa urmati sfaturile oamenilor legii. Daca ati fost talhariti nu ezitati sa sunati la numarul unic de urgenta 112. Cooperati cu politistii. Orice detaliu pe care vi-l amintiti despre persoanele care s-au lovit de dumneavoastra sau care au stat in jurul dumneavoastra ii poate ajuta pe oamenii legii sa il prinda pe raufacator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

85 de persoane muscate de capusa in 7 zile

Numarul victimelor capuselor este in continua crestere. In doar 7 zile au fost inregistrate 85 de cazuri. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica se tem de faptul ca numarul persoanelor ajunse la spital dupa ce au fost intepate de capuse ar putea creste considerabil in minivacanta de Rusalii. De la finele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro