Atentie la bunurile pe care le aveti asupra dumneavoastra!

Hila Ovidiu

Pe ultima suta de metri, multi dintre dumneavoastra mergeti in aceste ore sa va faceti cumparaturi in piete si marile centre comerciale din Sibiu. Nu va lasati nesupravegheate gentile, borsetele, portofelele si nici macar cosurile de cumparaturi. Hotii vor vana in aceasta perioada fiecare moment de neatentie al sibienilor pentru a da lovitura.

poseta-furata06

Marile centre comerciale au fost pline in cursul acestei zile de oameni dornici sa isi completeze sau chiar sa isi faca primul stoc de provizii alimentare destinate Pastilor. Printre ei s-au aflat insa si hoti pregatiti sa isi umple buzunarele cu totate bunurile de valoare furate de la oameni de buna credinta. Politistii spun ca in centrele comerciale, atunci cand este aglomeratie hotii isi aleg in mare parte victime femei care sunt cu ochii in raft si cu poseta in caruciorul lasat in urma cu cativa metri. In cursul acestei zile in zona comerciala politistii alaturi de paznici magazinelor au reusit sa puna mana pe mai multi hoti care au incercat sa sustraga bunuri de la victime sau chiar din magazine evitand apoi sa le plateasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Slujba de Inviere in MAL

Cei care vor sa petreaca noaptea de Inviere intr-un cadru special pot opta pentru bisericuta din Muzeul in aer liber. Accesul credinciosilor se va face incepand cu ora 23.30. Cei care vor sa participe la Sfanta Slujba de Inviere dar vor sa evite aglomeratia lacasurilor de cult din oras pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro