Atentie, cade zapada!

Atentie, cade zapada de pe acoperisul statiilor Tursib! Nu mergeti prin spatele acestora! Un sibian ne-a trimis imagini in care se vede cum bucati mari de zapada inghetata aluneca de pe copertina.

Temperaturile scazute din timpul noptilor si cele cateva raze de soare care topesc brusc zapada de pe anumite suprafete pot duce la producerea de accidentari. De pe cladiri sau de pe acoperisul statiilor Tursib zapada se topeste si aluneca riscand sa loveasca trecatorii. Un sibian ne-a trimis luni imagini in care se vede cum aluneca zapada de pe copertinele din statiile de autobuz. Omul spune ca in zona trecusera cativa copii chiar inainte sa se desprinda zapada.

Si in statia Lomonosov se pare ca a cazut zapada. Dupa ce Eveniment tv a sesizat cazul in cursul saptamanii trecute, a disparut bucata rupta din acoperisul statiei. Cealalta bucata a ramas insa acolo si risca sa se prabuseasca in capul celor care se adapostesc in statie. Se pare ca in acest caz copertina ar fi fost rupta de zapada care s-ar fi pravalit de pe cladire. Zona este in continuare neingradita asa ca daca pe cladire este zapada care sa alunece aceasta poate lovi oricand trecatorii.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS