Ateliere si piese de teatru in limba germana

Hila Ovidiu

Teatrul pentru Copii si Tinereg Gong dedica ziua de joi tuturor copiilor vorbitori de limba germana. Micutii pot lua parte la ateliere si piese de teatru realizate exclusiv in limba germana. Workshop-ul se intituleaza Clown-ul, invepe la ora 17.00 si este sustinut de catre Alina Moldovan. Atelierul este deschis copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani. Din hartie, cei mici vor confectiona clowni cu care vor si pleca acasa la finele atelierului. Woekshop-ul dureaza o ora si costa 14 lei.
Broscuta fermecata este un spectacol cu papusi ce incepe de la 18.30. In premiera textul va fi pus in scena live si nu de pe banda. Productia realizata 100% la Sibiu este o adaptare dupa povestea „Printul fermecat”. Spectacolul se va juca si in romana sambata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca doua giratorii in oras

Apar doua noi sensuri giratorii in oras. Primul dintre ele va fi construit la intersectia dintre Autogarii si Metalurgistilor, iar cel de-al doilea la intersectia dintre Ludos si Calea Dumbravii. La cel din urma au inceput deja lucrarile. La giratoriul de la intersectia strazilor Dumbravii si Ludos lucrarile au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro