Atacat de albine

Hila Ovidiu

Un tanar a fost miercuri atacat de un roi de albine. Baiatul mergea spre casa cand, insectele s-au napustit asupra sa, doborandu-l de pe bicilcleta. Victima a fost transporata la spital.

Baiatul are 24 de ani si locuieste in orasul Cisnadie. El mergea spre casa pe bicicleta iar in apropiere de Raul Sevis a fost oprit de un roi de albine.   Tanarul a facut o reactie anafilactica iar la fata locului a fost chemat echipajul SMURD. El  a fost transportat de urgenta la spital.  Victima a primit ingrijiri medicale, iar starea sa este buna.  Medicii recomanda sibienilor care au suferit astfel de intepaturi si prezinta reactie alergica locala, sa se prezinte de urgenta la o unitate medicala, iar ca masura de prim ajutor pentru persoanele care se stiu alergice la intepaturile de viespe sau albina, sa poarte cu ei un dispozitiv autoinjector cu adrenalina pentru a evita socul anafilactic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

L-au scapat pe scari

Un bracardier de la Spitalul Judetean Sibiu poate fi cercetat pentru omor. Acesta este acuzat ca ar fi scapat pe scari un pacient care la cateva zile dupa incident, a decedat. Membrii familiei sunt hotarati sa faca reclamatie la Spital si la Politie. Barbatul avea 62 de ani si locuia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro