Astrid Fodor si Virgil Popa viceprimari inca un mandat

Hila Ovidiu

Klaus Johannis merge mai departe alaturi de aceeasi echipa de viceprimari. Luni 25 iunie a avut loc sedinta de investire a consilierilor locali. In perioada 2012-2016 vor lua decizii pentru municipalitate 23 de consilieri. Cei mai multi dintre acestia apartin FDGR.

Luni la orele pranzului consilierii primarul, candidatii la functia de conslilieri locali, prefectul si mai multe fete politice locale si-au dat intalnire in cadru sedintei de constitutire a Consiliului Local. Dupa validarea mandatelor consilierii si-au depus juramantul.Odata constitutit Consiliul Local a trecut la votarea celor doi viceprimari. Propunerile acceptate in unanimitate au fost pentru Astrid Fodor si Virgil Popa. Astfel, Primarul Sibiului Klaus Johannis ii va avea ca subordonati directi pe aceiasi doi viceprimari cu care a colaborat si in mandatul anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Work-shop dedicat vorbitorilor de limba germana

Mai multi sibieni au participat sambata la un Work-shop dedicat vorbitorilor de limba germana. Initiativa organizatorilor a fost un real succes iar participantii au plecat acasa cu premii. Mai multi tineri vorbitori de limba germana cu varsta de peste 16 ani, au participat la un workshop dedicat scrierii creative. Acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro