Astrid Fodor ramane primar pana la finalul mandatului!

Astrid  Fodor castiga inca un proces! Tribunalul Sibiu a decis in cursul zilei de miercuri a nularea ordinului dat de catre fostul prefect de Sibiu, Adela Muntean, ordin prin care se dispuse incetarea inainte de termen a mandatului primarului Sibiului. Decizia este definitiva si irevocabila. Astrid Fodor va primi, pe langa dreptul de a-si duce mandatul pana la capat si dreptul de a-si primi retroactiv toate drepturile banesti de care ar fi trebuit sa beneficieze in perioada cat a fost suspendata.

Tribunalul Sibiu a anuntat ca:” Admite exceptia lipsei calitatii procesual pasive invocata de Institutia Prefectului Judetului Sibiu si respinge actiunea formulata de reclamanta Fodor Astrid Cora in contradictoriu cu această parata. Admite actiunea in contencios administrativ formulata de reclamanta Fodor Astrid Cora,in contradictoriu cu parat Prefectul Judetului Sibiu, si in consecinta: Anuleaza Ordinul nr. 262 din 03.07.2019 emis de Prefectul judetului Sibiu, privind constatarea incetarii de drept, inainte de expirarea duratei normale a mandatatului Primarului Municipiului Sibiu, doamna Fodor Astrid Cora. Repune reclamanta in situatia anterioara emiterii ordinului cu plata retroactiva a indemnizatiei cuvenite de la emiterea ordinului pana la repunerea efectiva în functie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspect de talharie, retinut de politisti

Numarul talhariilor creste alarmant in judetul Sibiu! Cel mai recent caz de infractiune de acest tip s-a petrecut la Medias unde un tanar in varsta de 18 ani s-a folosit de violenta pentru a-si deposeda victima, un baiat, de banii pe care ii avea asupra lui. Politistii spun ca fapta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro