Astrid Fodor isi cauta dreptatea in instanta

stiri redactie

La o saptamana de cand a fost suspendata din functia de primar, Astrid Fodor a contestat decizia. Reprezentantii Tribunalului Sibiu anunta ca in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate la Sectia II Civila de contencios adminisrativ si fiscal doua dosare. Prin cele doua dosare sefa administratiei locale cere constatarea nulitatii ordinului de suspendare si suspendarea executari actului adminsitrativ.

Fosta sefa a municipalitatii sibiene considera astfel ca ordinul de suspendare din 3 iulie este nelegal si cere „repunerea partilor in situatia anterioara cu plata indemnizatiei cuvenite incepand cu data emiterii ordinului si pana la reluarea functiei de primar al Municipiului Sibiu”. De asemenea, primarul suspendat al Sibiului solicita, daca va castiga procesul, cheltuieli de judecata.

Reamintim faptul ca in cursul saptamanii trecute primarul Astrid Fodor a fost suspendat din functie dupa un ordin emis de catre prefectul Adela Muntean in urma unei decizii de incompatibilitate emisa de catre Agentia Nationala de Integritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beat, fara permis, cu o masina furata, a provocat un accident rutier. Acum risca sa ajunga dupa gratii!

Un maramuresean s-a ales cu dosar penal pentru infractiuni rutiere la Sibiu. Barbatul a condus beat si fara permis si a produs un accident rutier. La un control amanuntit, politistii au aflat ca si autoutilitara pe care acesta o conducea era luata fara drept de la firma unde lucra. Barbatul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro