Astra Film Festival aproape de start

Hila Ovidiu

Pregatirile pentru Astra Film Festival au intrat deja in linie dreapta. Acesta va debuta la mijlocul lunii. Din cele peste o mie de pelicule inscrise in concurs au fost selectionate 54. Noutatea editiei din acest an o constitutie sectiunea de “ecocinematograf”.

Astra Film Festival sta gata sa inceapa in data de 15 octombrie. Editia de anul acesta se doreste a fi una dintre cele mai provocatoare de pana acum. Pentru cele 4 sectiuni de concurs s-au inscris mai bine de 1000 de documentare. Dintre acestea in concurs vor intra 54. Noutatea editiei de anul acesta o constitutie sectiunea de ecocinematografie. Aici vor fi prezentate documentare despre natura si mediu dar mai cu seama despre poluare si efectele nocive ale acesteia. Cele mai multe filme au fost inscrise pentru sectiunea international. Aici cel mai probabil va fi si cea mai mare batalie.  Tara noastra este reprezentata de 20 de filme romanesti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe locuri, fiti gata, start

Timp de 3 zile,  la Centrul Chinologic Sibiu va avea loc Editia a 9 – a a Campionatului National de Dresaj al Cainilor de Serviciu. Competitia este organizata de catre Centrul Chinologic Sibiu, cu sprijinul Centrului Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor. La concurs participa echipe reprezentative ale structurilor Ministerului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro