Aspirantii la posturi de directori si directori adjuncti in scoli dau examen luni

Hila Ovidiu

Luni are loc si proba scrisa pentru concursul de ocupare a functiilor de directori si directori adjuncti in unitatile de invatamant preuniversitar. Mai bine de 50 de candidati si-au aratat interesul pentru a obtine un post. Concursul se va tine la Colegiul Independenta.

Initial din cei peste 50 de candidati dornici sa obtina un post de director sau director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar din Sibiu doar 36 au avut dosarele complete. Ceilalti au avut la dispozitie cateva zile pentru a aduce si documentele lipsa. Luni candidatii vor sustine proba scrisa de examen. Intrarea in salile de examinare se va face in intervalul orar 08.00-08.30 iar concursul efectiv va incepe de la ora 09.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programari on-line pentru obtinerea pasaportului

Serviciul Pasapoarte din cadrul Prefecturii Sibiu revine de luni la un program apropiat de cel normal. Tot de atunci este introdusa si facilitatea de programare on-line pentru realizarea pasapoartelor. Saptamana aceasta angajatii au lucrat peste program pentru a putea onora toate solicitarile. Dupa o saptmana de foc angajatii de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro