Asigurati-va autoturismele

Hila Ovidiu

Parcati-va autoturismul in locurile special amenajate si bine iluminate, si nu uitati sa incuiati usile si geamurile. Si sa nu lasati obiecte de valoare la vedere, pe banchete sau pe bord, deoarece astfel veti deveni victime sigure ale hotilor.

Zilnic politistii sibieni se confrunta cu numeroase cazuri de furturi din autoturisme, insa soferii nu par sa se invete minte. Desi sunt avertizati sa parcheze in locuri iluminate si sa incuie bine masina, conducatorii auto nu respecta intotdeauna aceste sfaturi. Politistii insa le atrag mereu atentia. Mai mult, majoritatea soferilor si pasagerilor din autoturisme lasa, sau uita diferite obiecte, la vedere. Chiar daca aceste obiecte nu sunt valoroase, ele ii pot tenta pe infractori sa sparga autoturismul. De multe ori paguba produsa de acestia este mult mai mare decat valoarea obiectului sustras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiuni comune pentru combaterea evaziunii fiscale

In numai 2 zile, politistii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Sibiu, impreuna cu lucratorii de la Vama, de la ITM si de la DSVSA au constatat  11 infractiuni si au aplicat 26 de amenzi. Toate acestea in cadrul unor actiuni de amploare care au avut drept scop combaterea evaziunii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro