Asfalt pe strazile din Ocna

Hila Ovidiu

Incep lucrarile de modenizare a strazilor in Ocna Sibiului. Primele care intra in lucru sunt strazile Targului si Mica. Acestea au devenit aproape impracticabile dupa incheierea interventiilor pentru reteaua de apa si canalizare.

indx

De mai bine de un an de zile au inceput lucrarile la retelele de apa si canalizare in Ocna Sibiului. Strazile pe care s-a intervenit insa pentru aceste lucrari arata acum deplorabil. Multe dintre ele sunt aproape impracticabile. Asa ca primaria a decis asfaltarea celor pe care s-au terminat lucrarile. Primele doua care vor vedea asfaltul in acest an sun strazile Mica si Targului. Pe ambele se va interveni intai pentru a rade morcila iar mai apoi pentru infrastructura si in cele din urma se va asterne covorul asfaltic. Proiectul de apa si canalizare costa 6,8 milioane de lei. In suma este inclusa si o statie de epurare a apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la Zoo

Sosirea primaverii a dezmortit si gradina zoologica. Acolo municipalitatea a redeschis deja santierele. Se lucreaza la adaposturi si la gardul de imprejmuire. Majoritatea lucrarilor vor fi gata inainte de sezonul cald. La momentul de fata se lucreaza la construirea unui nou spatiu pentru cele 33 de ierbivore din Gradina Zoologica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro