Asfalt pe inca 9 strazi de pamant

Hila Ovidiu

Incep lucrarile de modernizare pe inca 9 strazi de pamant din oras. Reprezentantii municipalitatii dau asigurari ca pe majoritatea arterelor se va putea circula in conditii bune la iarna.

Se va interveni pe Pictor Stefan Luchian, Presaca, Serbota, Piata Cluj, Pinului, Muncitorilor, Ana Ipatescu, Malinului si Luceafarului. Reprezentantii municipalitatii le-au cerut constructorilor sa finalizeze mare parte din lucrari pana la finele acestui an pentru ca strazile sa poata fi folosite pe timp de iarna. Este foarte posibil ca pe majoritatea arterelor sa fie deja turnat primul strat de asfalt pana la prima ninsoare. Pentru a permite insa constructorilor sa lucreze la foc continuu traficul pe aceste artere va fi inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program prelungit la Pasapoarte

Serviciul Pasapoarte isi prelungeste din nou programul. De luni ghiseele vor fi deschise in majoritatea zilelor saptamanii incepan de la ora 08.00 si pana la 18.30. Prin acest demers se spera evitarea cozilor interminabile datorate de numarul mare de solicitari de eliberare a pasapoartelor. In mai multe judete din tara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro