Asfalt pe inca 8 strazi de pamant din oras

stiri redactie

Municipalitatea sibiana modernizeaza inca 8 strazi de pamant din oras. Suma maxima alocata pentru asfaltarea acestora este de aproape 16 milioane de lei. Licitatia se deruleaza pana in 22 iulie.

Din primul pachet, cel al cartierului Turnisor, fac parte strazile Varului, Zavoi, Neppendorf si Granitului. Din cartierul Gusterita fac parte strazile Bradului, Macazului si Viilor.

Lucrarile constau din reabilitarea drumului si trotuarelor, modernizarea reteleleor de apa si canalizare, realizarea iluminatului public si a retelelor de telecomunicatii.

Firmele interesate sa se inscrie in licitatie o pot face pana in 22 iulie. Pot candida agenti economici din toata lumea. Contractul este finantat cu fonduri din ultimul imprumut BERD.

Castigatorul licitatiei va trebui sa realizeze lucrarile intr-un an de la emiterea ordinului de incepere a acestora si sa asigure o garantie de 5 ani pentru lucrarile prestate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcari inchise de dragul festivalului

Municipalitatea sibiana modernizeaza inca 8 strazi de pamant din oras. Suma maxima alocata pentru asfaltarea acestora este de aproape 16 milioane de lei. Licitatia se deruleaza pana in 22 iulie. Din primul pachet, cel al cartierului Turnisor, fac parte strazile Varului, Zavoi, Neppendorf si Granitului. Din cartierul Gusterita fac parte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro