Artbutique editia cu numarul 10

Hila Ovidiu

Weekend dedicat artei handmade la Sibiu. Pana duminica seara la Habitus se desfasoara cea de-a zecea editie a Targului ArtButique. 35 de artisti din intreaga tara au venit sa-i incante pe sibieni cu produse de design vestimentar, bijuterii si chiar…produse cosmetice.

Fie ca vreti sa faceti cuiva un cadou cu totul si cu totul deosebit, fie ca vreti sa straluciti la o petrecere purtand bijuterii unicat pe care sa le admire toata lumea, sau pur si simplu sunteti in cautarea de obiecte decorative care sa va transforme casa intr-un colt de paradis trebuie sa stiti ca Targul de handmade Artbutique va poate scoate din incurcatura, oferindu-va exact ceea ce cautati probabil de foarte multa vreme. Acesta se desfasoara pana duminica la Centrul Cultural Habitus din Piata Mica. Pentru aceasta editie 35 de artisti consacrati vin sa va prezinte o paleta extrem de larga de produse unicat, confectionate manual. Cei care vor sa fure mestesugul pot participa la altelierele de creatie, special realizate de profesionisti in domeniu. Targul Artbutique se afla deja la cea de-a zecea editie si se bucura de un succes fulminant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistenti maternali profesionisti

Iubiti copiii, va pricepeti sa-i ingrijiti si va doriti si va aflati cahiar acum in cautarea unui loc de munca? Dati o fuga pana la DGASPC Sibiu. Institutia doreste sa angajaeze 2 persoane pe functia de asistent maternal profesionist. Daca va aflati in cautarea unui loc de munca stabil, iubiti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro