Armata Romana in scoli

Hila Ovidiu

Actiunile dedicate Zilei Armatei Romaniei au inceput deja la Sibiu. In cursul acestei zile, reprezentanti ai Academiei Fortelor Terestre au mers la Scoala Regele Ferdinand unde le-au explicat scolarilor ce inseamna viata de militar si le-au prezentat tehnicile din dotare.

Profesia de militar este promovata timp de o saptamana in toate scolile din tara. Actiunea este parte a programului dedicat Zilei Armatei Romaniei care se va sarbatori in 25 octombrie. Cu acest prilej cei de la Academia Fortelor Terestre au mers marti in vizita la scolarii de la Regele Ferdinand.
Scolarilor le-au fost prezentate si echipamentele folosite in tara sau misiuni internationale. Ba mai mult, militari care au fost in misiuni in Afganistan le-au povestit tinerilor cum au reusit sa ii ajute pe oamenii de acolo.
Reprezentantii Academiei Fortelor Terestre vor poposi in cursul zilei de miercuri la Colegiul Gheorghe Lazar din Avrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe medicamente compensate si gratuite

Veste buna pentru bolnavii cronici. Au fost introduse noi medicamente pe listele de compensate sau gratuite. Vorbim aici despre pastile destinate hepaticilor, celor cu afectiuni oncologice, celor cu hipertensiune pulmonara sau a celor cu artrita juvenila. Guvernantii au decis marti introducerea de noi medicamente pe listele de compensate sau gratuite. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro