ARGEȘ – REŢINUT DE POLIŢIŞTI

stiri redactie

Un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, a fost reţinut de poliţiştii câmpulungeni, în cursul zilei de 14 mai a.c.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2019, ar fi constrâns o femeie de 25 de ani, să întreţină relaţii sexuale.

Pentru administrarea probatoriului au fost dispuse şi efectuate expertize medico-legale.

În cursul zilei de ieri, 14 mai a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MEDIAŞ - MODIFICĂRI ALE PROGRAMULUI LA SEDIUL PRIMĂRIEI MEDIAȘ

Odată cu decretarea stării de alertă pe teritoriul țării noastre, programul de lucru cu publicul al instituției revine la cel stabilit înainte de starea de urgență. Astfel, Centrul de Informare pentru Cetățeni de la sediul Primăriei Mediaș  va avea următorul program: Luni, miercuri, joi: 8.00 – 16:00 Marți: 8.00 – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro