Argeş – ACȚIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2, DESFĂȘURATE ÎN JUDEȚUL ARGEȘ

stiri redactie

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Argeș, au continuat acţiunile de verificare, cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, săli de jocuri de noroc, săli de sport, dar şi în mijloacele de transport în comun, privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cu scopul prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2.

La acțiunile punctuale desfăşurate au participat aproape 100 de polițiști, 60 de jandarmi și 30 de polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Astfel, au fost verificate 87 de societăți comerciale, 135 de autoturisme și au fost legitimate aproximativ 300 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja atât viața lor, cât și pe aceea a celorlalți.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm recomandările autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - Acţiuni ale IJP

Reținuți de polițiști În ziua de 05 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Băiculești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, şi au reţinut un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro