ARGEŞ – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 128 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

  •  

Conduceau cu viteză excesivă:

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 35 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

Cercetări finalizate de polițiști

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 decembrie 2019, în jurul orei 17:00, un tânăr de 21 de ani, din Bascov, ar fi lovit un alt tânăr, pe fondul unui conflict spontan.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - PROCES - VERBAL Încheiat astăzi 24.10.2020, ora 10 cu ocazia astăzi afișării deciziilor de admitere a propunerilor de candidatură pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților

În conformitate cu prevederile art. 59 alin.1 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente Biroul Electoral de Circumscripție nr.34 Sibiu afișează : Decizia nr. 6/23.10.2020 privind admitereacandidaturilor propuse de Partidul Național Liberal la alegerile pentru Senat din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro