ARESTAŢI PREVENTIV

stiri redactie

În data de 14 octombrie IJP Sibiu informa despre reținerea a doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, din orașul Ocna Sibiului, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

În data de 14 octombrie, cei doi au fost prezentați instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus:

– arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 19 ani cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere, respectiv

– luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul tânărului de 19 ani cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată, precum și interdicțiile de a nu comunica și a se apropia la o distanță mai mică de 50 m față de persoana vătămată și de a nu comunica cu celălalt inculpat.

          Polițiștii Biroului Criminale Sibiu continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ZBURAT ... PORCUL !

Imagini inedite au fost surprinse de un șofer miercuri, în jurul orei 12:00, pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș. Un porc viu se afla pe banda 1 a șoselei, înainte de ieșirea spre Mediaș. Cel mai probabil animalul a fost pierdut dintr-o autoutilitară sau remorca unui autovehicul. „Atenție pe autostradă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro