Arestati preventiv

Hila Ovidiu

2 dintre cei trei tineri  banuiti ca au spart o casa de vacanta de pe Valea Avrigului au fost arestati preventiv. Magistratii au decis ca acestia sa stea dupa gratii cel putin 30 de zile cat continua cercetarile.

Reamintim faptul ca 3 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au fost depistati in trafic de catre politisti dupa ce au fost declarati ca fiind suspecti de patrunderea prin efractie intr-o locuinta de pe Valea Avrigului si sustragerea dintr-o anexa a mai multor scule. In masina in care se aflau cei trei au fost gasite si parte din obiectele furate. Dintre cei 3 doar 2 au fost retinuti iar instanta a decis arestarea preventiva a acestora mai ales ca unul dintre tineri se afla la volan desi nu detinea niciun fel de permis de conducere iar pe deasupra mai era si recidivist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curse deviate pentru Raliul Sibiului

Raliul Sibiului inchide mai multe artere din oras. Si mijloacele de transport public vor circula pe trasee deviate. Modificarile sunt valabile pentru toata ziua de 16 aprilie. sa utilizeze artere care ocolesc Piata Unirii, prin urmare nu vor mai ajunge in statiile „Casa Armatei, Alba Iulia sau in cele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro