Arestat preventiv pentru furt din societate comerciala

Hila Ovidiu

Un tanar in varsta de 24 de ani a fost arestat preventiv fiind acuzat ca alaturi de alte doua persoane au spart un magazin din Copsa Mica de unde au furat marfa in valoare de 23 de mii de lei. Complicii retinutului sunt in continuare cautati de politisti.

Fapta a fost comisa in 11 iulie cand tanarul in varsta de 24 de ani, originar din Cristian, a patruns prin efractie, insotit de alte 2 persoane, intr-un magazin din Copsa Mica, de unde a furat mai multe cartuse de tigari, guma de mestecat si cafea, producand un prejudiciu de 23 de mii de lei. Politistii au deschis o ancheta si in scurt timp au reusit sa identifice unul dintre faptasi. Ceilalti doi sunt in continuare cautati de oamenii legii. Hotul a fost retinut iar mai apoi instanta a decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. Cercetarile in acest caz continua. Politistii ii sfatuiesc pe proprietarii de magazine sa isi monteze sisteme de alarma si camere de supraveghere pentru a-si putea proteja bunurile de raufacatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

400 de locuri neocupate in liceele sibiene

400 de locuri au ramas vacante in liceele din Sibiu. De unul dintre acestea se vor putea bucura si cei 5 absolventi de gimnaziu ramasi pe dinafara dupa prima etapa de repartitie computerizata. Peste 2 mii de absolventi de gimnaziu stiu deja unde vor studia din toamna. Lor li se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro