Arestat preventiv dupa ce a sustras 5 masini,le-a condus si le-a abandonat

Hila Ovidiu

Un tanar in varsta de 19 ani a fost arestat preventiv fiind suspectat ca a sustras mai multe autoturisme din municipiul Sibiu. Acesta a sustras autoturismele pentru a se plimba dupa care le-a abandonat. De mentionat este faptul ca tanarul a folosit masini pe care proprietarii le-au lasat descuiate.

Politistii sibieni au retinut un tanar in varsta de 19 ani din Sibiu banuit ca in cursul ultimei luni a lui 2018 ar fi sustras 5 autoturisme pe care le-a condus si ulterior abandonat pe raza judetului. Oamenii legii au constatat ca tanarul nu detinea permis de conducere. Ba mai mult, acesta a sustras autoturismele care fusesera lasate descuiate de catre posesorii de drept.

Toate masinile sustrase au fost recuperate si predate proprietarilor de drept. Tanarul insa a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Pentru a evita astfel de cazuri extrem de neplacute, sibienii sunt sfatuiti de politisti sa inchida masinile chiar si atunci cand lipsesc pentru cateva minute. De asemenea, pentru a nu exista tentatii din partea celor certati cu legea, politistii recomanda ca in masini posesorii sa nu lase la vedere bunuri de valoare. O alta recomandare vizeaza documentele persoanale sau pe cele ale autoturismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bradeniul, singura localitate sibiana fara medic de familie!

Localitatea Bradeni este singura din tot judetul Sibiu unde nu exista medic de familie. Aici oamenii sunt nevoiti sa mearga kilometri buni pentru a beneficia de servicii medicale. Pana la momentul de fata nu s-a gasit o solutie desi situatia dureaza de 2 ani. Localnicii din Bradeni sunt nevoiti sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro