Arest preventiv pentru 4 persoane banuite de inselaciuni prin metoda „Accidentul”

4 din cei 5 suspecti retinuti din gruparea infractionala specializata pe inselaciuni prin metoda Accidentul au fost arestati preventiv! Acestia sunt banuiti ca in cursul acestui an au inselat 15 persoane din 3 judete. Suspectii sunau victimele, se dadeau drept medici sau avocati, minteau ca cineva drag victimelor a facut accident cu masina si cereau diverse sume de bani. 

Reamintim faptul ca victimele celor 5 au fost din Sibiu, Brasov si Hunedoara. Prejudiciul creat este estimat la 75 de mii de lei.

Cei 5 suspecti dintre care unul plasat in control judiciar, au fost ridicati in urma unor perchezitii domiciliare. De asemenea, din locuintele acestora, oamenii legii au ridicat bani si telefoane mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transilvania Business Summit: Transilvania antreprenorială, o nouă abordare, o voce unitară!

In premieră, Centrul INFOBiz și Elite Business Womenvin cu un concept integrat de Business Summit, de la practici internationale, la perspective regionale ale mediului de afaceri si până la provocări și soluții de dezvoltare ale mediului de afaceri transilvănean. Elite Business Women (https://elitewomen.org)și Centrul INFOBiz(www.protectbiz.ro)invită oamenii de afacerisă participe la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro