Arde tot

Hila Ovidiu

Dupa ce o gospodarie a ars aproape in totalitate la Selimbar din cauza incendiilor de vegetatie, oamenii lupta acum cu focul in Zona Balea. Zece hectare de teren au avut de suferit iar focul nu a fost inca stins. Daca flacarile se vor extinde conducerea ISU Sibiu ia in calcul solicitarea unui elicopter.

Aproximativ 10 hectare de vegetatie uscata din zona Valea Laitei, au fost cuprinse de flacari. Pentru stingerea incendiului au intervenit  angajatii Ocolului Silvic Arpasu.  Misiunea este destul de grea pentru ca incediul a izbucnit la aproape 2000 de metri altitudine iar in zona  nu exista nicio sursa de apa. Pompierii sibieni nu pot sa ii ajute. Acestia au intervenit insa la stingerea unui incendiu care a izbucnit in Selimbar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neatentia, bat-o vina!

A incercat sa traverseze strada dar, a ajuns la spital. O femeie care incerca sa treaca pe partea cealalta a soselei a fost lovita de o masina. Desi mai erau doar 10 metri pana la trecerea pentru pietoni, ea si-a riscat viata si s-a aventurat pentru ca se grabea. Accidentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro