Aproape o mie de masini abandonate pe domeniul public in ultimii doi ani

Aproape o mie de sibieni si-au abandonat pe domeniul public masinile vechi, in ultimii 2 ani. Dupa ce au fost somati de catre municipalitate, multi dintre ei si-au mutat rablele. Autoturismele ramase fara stapan au fost ridicate si valorificate la fier vechi.

Ce fac sibienii cand isi cumpara masini noi? Le abandoneaza pe cele vechi pe domeniul public. Cel putin odata pe saptamana reprezentantii municipalitatii primesc somatii de la cetateni pentru faptul ca locurile de parcare sunt ocupate de masini in care si-au facut cuib pasarile…

Numai in ultimii 2 ani inspectorii Primariei au depistat aproape o mie de autoturisme care nu mai vazusera asfaltul de multa vreme. Proprietarii acestora au sot identificati si somati.

In urma somatiilor mai bine de 75% dintre masini au fost ridicate de catre proprietari. Pentru inca 166 se cauta si la momentul de fata posesorii de drept. 47 de autoturisme au fost declarate abandonate si dupa ce s-au parcurs toate procedurile legale au intrat in patrimoniul municipalitatii. 27 dintre acestea au fost deja valorificate la fier vechi iar pentru restul de 20 se va realiza o noua licitatie in decembrie.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS