Aproape…bine

alin

Inspectoratul Scolar Judetean a afisat rezultatele examenelor sustinute de catre profesori. Promovabilitatea la concursul de ocupare a posturilor in invatamantul sibian este de aproape 86 la suta.

536 de profesori din judetul Sibiu au sustinut, luni, examenul de titularizare in invatamantul preuniversitar. Si acest examen a inceput insa cu mici incidente. Un candidat a fost eliminat, 43 au fost absenti iar alti 23 de profesori s-au retras din examen. Centrele pentru titularizare au fost deschise la Scoala nr. 1, Scoala Gimnaziala nr. 25, Scoala nr. 20 Sibiu, Liceul Tehnologic “H.Coanda”, Colegiul Tehnic Energetic si Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Sibiu. La examenul de titularizare au participat cadrele didactice care la inspectiile speciale sau la probele practice desfasurate in perioada 26 mai – 27 iunie au luat note peste 5. Vineri au fost afisate rezultatele. Aproape 86% dintre cadrele didactice care au luat parte la concursul de ocupare a posturilor in invatamantul sibian au reusit sa obtina minim nota 5 la proba scrisa. Patru candidati au avut cele mai bune lucrari si au primit nota 10. 123 de sibieni au concurat pentru a obtine un post in gradinite. Aici promovabilitatea a fost de 83%. De asemenea, 80% dintre cei 80 de candidati care au concurat pentru un post de invatator au obtinut note mai mari de 5. Contestatiile se pot depune la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campioni la sensuri giratorii!

Desi locuim intr-un oras al sensurilor giratorii, sibieni nu stiu cum sa se comporte intr-o asemenea intersectie. Multi soferi nu semnalizeaza atunci cand intra cu masina intr-un sens giratoriu, iar altii nu stiu pe ce banda sa se incadreze. Politistii ii sfatuiesc pe cei care au permise mai vechi, sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro