Aproape 800 de soferi amendati in judetul Sibiu in minivacanta de Sfanta Maria

stiri redactie

Politistii sibieni nu au avut nicio zi de pauza in minivacanta de Sfanta Maria! Oamenii legii s-au aflat in permanenta in strada si au facut razii. In urma filtrelor, mai bine de 20 de conducatori auto au ramas fara permis si alti aproape 800 au fost amendati.

Politistii au fost prezenti in special in zonele turistice si pe caile de acces spre acestea. Actiunile derulate de catre oamenii legii au avut in principal scop preventiv insa acolo unde a fost vorba despre depasiri neregulamentare, viteza excesiva sau alcool la volan politistii au fost neiertatori.

Din 15 si pana in 18 august au intocmit 21 de dosare penale, au lasat fara permis 24 de conducatori auto si fara certificatele de inmatriculare alti 16 posesori de masini.  Cele mai multe sanctiuni au fost insa sub forma de amenda. Au ramas fara bani in buzunare dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie un numar de 791 de conducatori auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depozit de cartoane, in flacari la Selimbar

Un depozit de cartoane a luat foc in cursul zilei de luni in Selimbar. Interventia prompta a pompierilor sibieni a facut ca flacarile sa nu mistuie totul in calea lor. Depozitul a ars pe o suprafata de 50 de metri patrati. Un nor negru de fum a acoperit cerul Selimbarului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro