Aproape 500 de posturi vacante

Hila Ovidiu

Pentru cei care nu vor sa paraseasca tara, angajatorii sibieni pun la bataie aproape 500 de locuri de munca vacante. La mare cautare sunt soferii, operatorii pe diferite utilaje si muncitorii necalificati.

Dornici sa se extinda sau sa isi improspateze forta de munca pe care o detin agentii economici din judet s-au pus pe facut angajari. S-a raportat un numar record de locuri de munca vacante pentru aceasta saptamana. Vorbim despre o oferta ce contine aproximativ 500 de posturi. Angajatorii din judetul nostru sunt la mare cautare de agenti de v anzari,     ambalatori manuali,        casieri, confectioneri articole din textile, cusatori piese din piele si inlocuitori, filatori, ingrijitori spatii verzi, lucratori comerciali,    montatori-reglor-depanator de aparataj electric, montator subansamble, muncitori necalificati,   operatori introducere, validare si prelucrare date,  operatori la fabricarea produselor fainoase ,  operatori la masini-unelte cu comanda numerica ,     reglori-montatori, operatori la prepararea produselor zaharoase, soferi autocamion/masina de mare tonaj, tesatori sau vanzatori. Pentru aceste meserii sunt scoase la concurs zeci de posturi. Tot in judetul nostru se mai cauta acoperitori metale, agenti de securitate, ambalatori, brutari, bucatari, controlori de calitate, dulgheri, electricieni, femei de serviciu, fierari, frezori, gestionari de depozit, infirmiere, ingrijitori de cladiri, instalatori, lacatusi mecanici, logisticieni, maistri, macelari, patiseri, reglori masini-unelte, stivuitoristi, spalatorese, tehnicieni, vopsitori sau zidari. Printre cei cu experienta sau scoli inalte agentii economici cauta administratori financiari, administratori pentru structuri sportive, analisti de calitate, farmacisti, asistenti manageri, consilieri in economie generala, ingfineri, contabili, manageri de proiect, programatori, ingineri proiectanti, referenti, registratori, sefi de proiect, sefi de sectie sau de raion, specialisti in achizitii sau imbunatatire procese si specialisti in planificarea, controlul si raportarea performantei economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezinsectia si deratizarea incep in aceasta luna

S-a semnat contractul pentru dezinsectie. Marea “descapusare” va incepe in aceasta luna. Dezinsectia parcurilor si a zonelor verzi costa aproximativ 130 de mii de lei iar deratizarea 98 de mii de lei. Segmentul de dezinsectie presupune pulverizarea de substante impotriva tanatarilor si a capuselor. Prima repriza de dezinsectie este programata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro