Aproape 17.000 de sibieni vaccinati impotriva gripei in acest sezon

Hila Ovidiu

Peste 1500 de sibieni s-au vaccinat impotriva gripei in ultimele 7 zile. Cei care vor sa se imunizeze antigripal trebuie sa se grabeasca pentru ca au mai ramas mai putin de 10.000 de doze disponibile. Medicii spun ca vaccinarea este singura metoda de protectie impotriva tulpinilor de virus gripal.

Aproape 9 mii dintre cei vaccinati sunt batrani cu varste de peste 65 de ani. La acestia se adauga 4177 de bolnavi cronici. S-au mai imunizat 64 de femei insarcinate, aproximativ 900 de medici si peste 2200 de persoane aflate in centrele de rezidenta.

Judetului nostru i-au fost repartizate pentru acest sezon de vaccinare un numar de 26.620 de doze de vaccin dintre care 16.748 au fost dej consumate. Medicii spun ca vaccinarea este singura forma de protectie impotriva tulpinilor de virus gripal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restrictii de trafic pentru Ziua Nationala

Atentie, soferi! Ziua Nationala vine cu restrictii de trafic. Bulevardele Milea, Victoriei si Coposu vor fi inchise pe diverse intervale de timp. Prima restrictie de trafic va fi impusa pe Bulevardul Victoriei intre strada Renners i strada Ansrei Saguna intre 07.00 si 11.00 pentru a permite ceremonia religioasa de depunere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro