Aproape 13.000 de doze de antigripal au fost administrate populatiei

Hila Ovidiu

Vreti sa va vaccinati impotriva gripei? Ar fi cazul sa va grabiti! Jumatate dintre dozele alocate judetului nostru au fost deja consumate.

Sibiul a primit in luna octombrie, in 4 transe, un numar de 26.620 de doze de vaccin impotriva gripei. Filoele alocate judetului nostru nu acopera nici macar 80% din necesarul solicitat initial de catre medicii de familie. Jumatate din cantitatea totala a fost deja utilizata asa ca cei care se incadreaza in categoriile de risc si vor sa beneficieze de vaccinare gratuita trebuie sa se grabeasca.

Pana la momentul de fata s-au vaccinat 6450 de varstnici de peste 65 de ani, aproximativ 2700 de bolnavi cronici, 15 femei insarcinate, 168 de medici,732 de persoane aflate in centrele de ocrotire si 345 de angajati ai MAI, MAN sau SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinuti dupa ce au spart 12 taxi-uri

2 tineri din Medias au fost retinuti de politisti dupa ce in doar doua nopti au spart 12 autoturisme. Din masinile pradate hotii au plecat cu bunuri in valoare de aproximativ 5500 de lei. Anchetatorii au cerut arestare preventiva in cazul celor doi . Politistiiau pus mana pe 2 medieseni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro