Aproape 1200 de posturi vacante disponibile in tot judetul

Inceputul de luna vine cu aproape 1200 de posturi vacante pentru cei care vor sa se angajeze la agenti economici din judetul Sibiu. La mare cautare raman si de aceasta data muncitorii din industria confectiilor si inginerii.

Cele mai multe posturi vacante sunt in fabrici de mari dimensiuni. Aici se cauta zeci de controlori de calitate, muncitori necalificati care sa isi desfasoare activitatea in sectiile de croi dar si montatori de subansamble. Per total sunt disponibile in prima saptamana din octombrie aproximativ 1200 de posturi vacante. In judet se mai cauta agenti de securitate, brutari, croitori, debitatori de semifabricate, faiantari, farmacisti, dulgheri, fierari, frezori, lucratori comerciali, lacatusi mecanici sau manipulanti de marfuri. Se mai cauta ingrijitori de copii, mecanici auto, instalatori, electricieni, postasi, operatori pe masini cu comanda numerica, patiseri, soferi, pavatori, paznici, stivuitoristi, sudori, tehnicieni, vanzatori si zidari.

In ceea ce ii priveste pe cei cu studii superioare cele mai multe posturi vacante sunt pentru ingineri. Se mai cauta inspectori in administratia publica, specialisti SSM, programatori, receptioneri de hotel, reprezentanti comerciali si specialisti in domeniul calitatii sau marketing.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS