Aparate de alungat ciorile montate in parcurile sibiene

Hila Ovidiu

Reprezentantii municipalitatii au reusit sa le vina de hac ciorilor din parcurile sibiene. Au fost amplasate in spatiile de recreere aparate ale caror sunete alunga pasarile. Aparatele au fost pana acum montate in parcurile din zona centrala.

Adio ciori in pacurile sibiene. Municipalitatea a achizitionat aparate menite sa emita sunete care sa sperie pasarile. Primele doua astfel de achizitii si-au luat deja locurile in parcurile din zona centrala a orasului. Despre ciori se spune ca sunt cele mai inteligente pasari din lume. Pe intreg mapamondul exista peste 120 de specii de ciori. 8 dintre acestea traiesc si in tara noastra. Ciorile sunt singurele pasari capabile sa se recunoasca daca se privesc in oglinda. Desi pe teritoriul tarii noastre sunt intalnite cel mai des in Campia Baraganului si in zona Bucurestiului, nici la Sibiu nu au fost prea bine primite. Nu de putine ori sibienii s-au plans ani la rand municipalitatii din cauza mizeriei si a zgomotului produs de aceste pasari. Anul trecut reprezentantii primariei au distrus toate cuiburile de ciori din parcurile sibiene. Pasarile s-au reintors insa in inima orasului asa ca acum toata speranta este in aparatele proaspat achizitionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la iesirea din Sibiu spre Medias

2 masini s-au ciocnit la intrare in Sibiu  dinspre Medias. In urma impactului 2 persoane au fost ranite. Traficul in zona s-a desfasurat alternativ pe o singura banda pentru cateva zeci de minute. Accidentul s-a produs in jurul orei 15.30 la intrare in Sibiu dinspre Medias. Cand un sofer in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro