Anul marilor schimbari…

Hila Ovidiu

E anul marilor schimbari pentru legislatia rutiera. Noua legislatie care va intra in vigoare pana la finele anului pune si mai mare presiune pe soferi. De exemplu, cei care au facut un accident cu masina vor fi nevoiti sa faca autoturismului o verificare suplimentara dupa reparatii.

traficUna dintre noile prevederi legislative spune ca posesorii de masini implicate in accidente rutiere trebuie sa faca o inspectie tehnica suplimentara dupa ce si-au reparat autoturismele avaritate. Prevederea face parte din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2014-2020. aceasta prevedere va fi introdusa in legislatia rutiera actuala pana la finele anului. O alta prevedere spune ca autoturismele care au fost accidentate si care au primit dauna totala nu mai pot fi vandute chiar daca acestea au fost reparate. Si aceasta prevedere va fi introdusa in legislatia specifica tot in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni rutiere

Sa conduci fara permis a devenit o moda printre tinerii sibieni. Altfel nu se explica faptul ca in fiecare zi oamenii legii trag pe dreapta soferi…fara acte. 2 persoane s-au ales cu dosare penale dupa ce au dat nas in nas cu politistii. Pustiul de 23 de ani din Malancrav […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro