Anul acesta impodobim molizi

Hila Ovidiu

Ocolul Silvic va scoate la vanzare pentru acest an molizi si nu brazi. Vor fi taiati aproximativ 8 mii de pomi. O parte din acestia vor ajunge in casele sibienilor iar restul vor merge catre judetele din sudul tarii.

Anul acesta cei care vor dori sa isi achizitioneze pomul de Craciun de la Ocolul Silvic Sibiu vor fi invitati sa cumpere…molid si nu brad. Si asta pentru ca la Arpas zona impadurita cu brazi a fost trecuta in regim privat, iar la Avrig nu prea mai sunt. Ca si anul trecut, la finele lui 2012 vor fi scosi spre comercializare aproximativ 8 mii de copaci. Dintre acestia doar o parte ajung in casele sibienilor. Restul sunt vanduti in alte judete. Brazii vor avea ca preturi de pronire sume de la 10-15 lei si vor urca in functie de marimea pomului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii mor de BPOC

La data de 16 noiembrie se sarbatoreste in fiecare an Ziua Mondiala de Lupta impotriva bronhopneumopatiei cronice obstructive. La nivel global romania se afla pe locul 3 in Europa la numarul de decese produse de aceasta boala. Sibiul, din fericire sta ceva mai bine. Statisticile arata ca la nivel mondial […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro