Antropologia si munca

Hila Ovidiu

Sibiul are de vineri o filiala a Societatii Academice de Antropologie. Cu acest prilej a avut loc pe meleagurile noastre editia de toamna a Simpozionului Francisc I. Rainer. Tema dezbatuta s-a intitulat „Antropologia si Munca”.

ftSocietatea Academica de Antropologie are de acum filiala si la Sibiu. Printre membrii fondatori se numara seful ITM Francisk Torok. Domnia sa ne vorbeste despre importanta intalnirii ce a avut loc vineri la Sibiu. La Simpozionul de la Sibiu au participat nume mari ale mediului academic romanesc. S-au abordat teme cum ar fi cersetoria, migratia, absolventii si piata muncii, sanatatea la locul de munca si multe alte subiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferta generoasa

Numarul locurilor de munca disponibile in judet s-a dublat fata de saptamana trecuta. Per total 88 de agenti economici au aununtat ca fac angajari in aceasta perioada. Inginerii si muncitorii necalificati ocupa primele locuri in topul preferitelor angajatorilor. Oferta de munca din aceasta perioada se adreseaza tuturor categoriilor socio-profesionale. Sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro