Animale gasite in stare deplorabila la un adapost din judet

Conditii de viata de nedescris pentru niste caini aflat in adapostul din zona Marsa-Avrig. Suferinta animalelor a fost scoasa la suprafata de o tanara, administrator al unui alt adapost de caini care a ajuns in zona in cautarea unui patruped. Femeia a filmat conditiile insuportabile in care erau tinuti cainii. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!!!

Imaginile postate pe internet de catre o tanara care este administratorul unui adapost de caini din Fagaras au facut rapid inconjurul site-urilor de socializare si au starnit un val de reactii. Tanara care a descoperit cu greu adapostul , in cautarea unui caine ce apartinea unui propietar din Victoria prezinta animalele tinute mai multe intr-o incapere, intr-o mizerie de nedescris si pline de rani si sange.

“Un caine zace intr-o balta de sange. Insa eu nu accept asa ceva… a murit la mine in masina dupa 20 de minute in drum spre veterinar. Am luat un suflet chinuit in speranta sa o pot ajuta. Nu va asteptati ca acolo sa existe medic veterinar…” a scris pe facebook Georgiana Neagu, tanara care a si postat imaginile pe internet.

Tanara a postat imaginile pe internet in speranta ca asa autoritatile se vor autosesiza.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS