Animale de poveste

Hila Ovidiu

Cine s-ar fi gandit ca animalele sunt cele care ne pot da lectii de viata? Ei bine, cei de la Muzeul de Istorie Naturala ofera pe timpul vacantei de vara o expozitie inedita destinata in special tinerilor, dar deschisa tuturor. Este vorba despre animale si pasari impaiate care au devenit de-a lungul timpului personaje cheie in mituri, fabule si povesti.

Expozitia „Animale de poveste” vernisata vineri la pranz la Muzeul de Istorie Naturala ofera o incursiune in viata necuvantatoarelor pe de-o parte dar si o ora de lectura, respectiv o lectie de viata pe de alta parte. La baza ineditului eveniment sta un proiect pe care muzeul l-a desfasurat pe parcursul anului cu o scoala din Sibiu. Expozitia are ca personaje centrale necuvantatoarele care au stat la baza operelor lui Esop, La Fontain sau Grigore Alexandrescu. Daca pentru cei mici o vizita insemana o lectie de viata prin perceperea mult mai usoara a mesajului fabulelor, pentru adulti aceeasi expozitie poate fi o intoarcere in timpul copilariei, al povestilor si al miturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caini in misiune internationala

Desi au patru labe si nu vorbesc spaniola, patru caini de la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” din Sibiu vor pleca in misiune in portul spaniol Algeciras. Cateii, alaturi de conductorii lor, vor avea dificila misiune de a proteja granitele Uniunii Europene de infractori si imigranti. Politistii romani si mai ales […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro