Angajatorii sibieni sunt tot mai interesati de forta de munca proaspata

Vara vine cu oferte de angajare pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca! Aproape 100 de agenti economici din judet au nevoe de forta de munca proaspata. Majoritatea posturilor nu necesita studii superioare iar in unele cazuri nici macar experienta.

Posturile care vizeaza persoanele cu studii superioare sunt pentru consilieri in institutii publice, economisti, consiliei juridici, ingineri, manageri, programatori, inspectori in administratie, proiectanti sau specialisti in achizitii.

Majoritatea posturilor sunt insa pentru persoane cu studii medii. La mare cautare sunt si de aceasta data muncitorii necalificati, soferii, agentii de securitate, confectionerii si lucratorii in bucatarie.

Se mai cauta electricieni, cizmari, ambalatori, postasi, dulgheri, lucratori comerciali, instalatori, vanzatori, ospatari, secretare sau vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod portocaliu de vreme rea

Nu scapam de vremea rea! Mai bine de jumatate din tara este sub avertizari de cod galben si chiar portocaliu de ploi abundente si risc de inundatii! Meteorologii spun ca instabilitatea atmosferica va continua pana in 6 iunie! La Sibiu din cauza codului portocaliu care afecteaza sudul judetului s-a instituit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro