Angajatorii sibieni cauta forta de munca

Hila Ovidiu

Cei care nu au participat la Bursa locurilor de munca de vineri mai au o sansa ca prin intermediul Ajofm sa isi gaseasca jobul la care au visat. In intreg judetul mai bine de 60 de angajatori se afla in cautare de forta de munca. Acestia ofera spre ocupare nu mai putin de 345 de posturi disponibile.

Sute de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana in judetul sibiu. 64 de angajatori cauta la acest moment forta de munca. Locurile de munca se adreseaza atat celor calificati in diferite meserii, celor necalificati cat si celor cu studii superioare. Ca repartizare pe judet, mai bine de 200 de locuri de munca vacante sunt disponibile in municipiul Sibiu. Mai sunt 67 de posturi oferite de catre angajatorii din Agnita, 40 pentru medieseni si 32 pentru cisnadieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ambulante de vanzare

Mai multe masini care apartin  Serviciului Judetean de Ambulanta au fost casate si vor fi scoase in curand la licitatie. Sibienii care doresc sa le cumpere,  le pot gasi orice intrebuintare, chiar si sa care rosii la piata. Directorul institutiei sibiene a tinut insa sa specifice ca ambulantele vor fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro