Angajatii Primariei Sibiu si-ar putea recupera cei 25% pierduti de la salarii

Hila Ovidiu

Ideea Presedintelui Traian Basescu de a le inapoia bugetarilor sumele pierdute este bine vazuta de unii sefi de institutii. Primarul Klaus Johannis este de acord cu revenirea la sumele initiale in ceea ce priveste salariile bugetarilor. Acesta a declarat joi ca in ceea ce priveste institutia pe care o conduce banii ar fi suficienti pentru a readuce lefurile la nivelul de dinainte de taierile salariale aplicate de catre Guvernul Boc.

In incercarea de a urca in sondaje partidul din care face parte Presedintele Traian Basescu a declarat in urma cu cateva zile ca exista posibilitatea ca pana la finele anului bugetarii sa isi recuperze cei 25 la suta pierduti din salarii in urma crizei. Declaratia a fost bine primita de unii sefi de institutii chiar daca a fost considerata un fel de campanie electorala. Primarul de la Sibiu a mai spus si ca in ceea ce priveste angajatii institutiei pe care o conduce revenirea la salariile initiale nu ar fi o problema. Si asta pentru ca bani exista, iar primaria isi plateste oamenii din fondurile locale. Edilul spune ca din cauza salariilor mici multi angajati au parasit sistemul public de administratie. Cea mai grava lipsa de personal cu care se confrunta este la compartimentul de Politie Locala. Aici sunt doar 150 de angajati pentru ca asa prmite legea iar restul posturilor evident blocate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca in strainatate pentru specialisti in domeniul medical

Si cei care vor locuri de munca in strainatate au avut de ziua femeii sansa de a aplica pentru postul  la care au visat. Si asta pentru ca joi a poposit la Sibiu cel mai mare targ de cariere in domeniul medical din Europa. Doritorii au putut aplica pentru oferte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro